Erbjudande från Kinda Kanal

Klicka här för att se dokumentet

Vill du prova att slussa och ta en båttur på nya farvatten? Södra Kinda Båtklubb får en egen långhelg på Kinda kanal!

Medlemmar i Södra Kinda Båtklubb erbjuds specialpris på Kinda kanal torsdagen den 9 juli t.o.m. söndagen den 12 juli 2020. Under dessa datum får du slussa så mycket du vill i alla nio slussområden på Kinda kanal under ordinarie öppettider.
Gästhamnsplats ingår i mån av plats. Pris 450 kr (ordinarie pris 1450 kr).
Uppge namn och båtklubb för att ta del av erbjudandet när du anländer till din första sluss. Ingen föranmälan behövs.
Kinda kanal är ett riksintresse med träslussar som fungerar på samma sätt idag som när slussvakterna för 150 år sedan hjälpte båtar genom slussen. På kindakanal.se kan du läsa mer om allt som finns att se och göra längs Kinda kanal och sjösystemet.
Här hittar du också praktisk information inför din kanaltur.
Välkommen till Kinda kanal!